Pravna fakulteta Maribor: Sodelovanje pri projektu “Obseg pooblastil upravnika večstanovanjskih stavb”

Objavljeno 31.01.2019

Pravna fakulteta univerze v Mariboru je bila izbrana za sofinanciranje projekta „Obseg pooblastil upravnika večstanovanjskih stavb in analiza metod komuniciranja z etažnimi lastniki“. Projekt se bo izvajal pod vodstvom prof. dr. Nataše Samec Berghaus in asist. Klemna Drnovška. Projekt se bo izvajal 5 mesecev, sodelujoči študenti pa bodo za delo na projektu prejeli plačilo. V projektu bo sodelovala tudi družba Staninvest d.o.o., ki velja za drugega največjega upravnika večstanovanjskih stavb v Sloveniji.

V priponki si lahko preberete krajšo vsebino prijavljenega projekta.

V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje, se lahko prijavite na mail: klemen.drnovsek@um.si. Prijave zbiramo do srede, 6.2.2019 do 12. ure. Prijavi priložite krajše motivacijko pismo in življenjepis s podatkom o letniku in stopnji študija. Na projektu bodo sodelovali študenti prve in druge stopnje, in sicer šest študentov Pravne fakultete in dva študente Ekonomsko poslovne fakultete. V kolikor bo interesentov za sodelovanje več, bomo med zainteresiranimi študenti izvedli izbirni postopek.

asist. Klemen Drnovšek

 Vsebina projekta – upravljanje stavb.pdf (161 kB)

POVEZAVA:
https://www.pf.um.si/odeska/sodelovanje-pri-projektu-obseg-pooblastil-upravnika-vecstanovanjskih-stavb/

VIR:
www.pf.um.si

(Ogledano 63 krat, danes 1 ogledov)
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

MORDA BI VAM BILO TUDI VŠEČ

Close Menu
Back

Bodite obveščeni in se naročite na e-obveščanje.

Sposojene novice in obvestila javnega značaja o stanovanjski problematiki, zakonodaji in upravljanju etažne lastnine.

Rubrika odgovarja na najbolj pogosto vprašanja, izobražuje etažne lastnike o pravicah in dolžnostih bivanja v večstanovanjski stavbi.