Na E-obveščanje se lahko prijavite tako, da označite, rubrike, ki jih želite prejemati, vpišete svoj e-naslov in potrdite prejemanje s klikom na gumb Potrjujem.

Sposojene novice in obvestila javnega značaja o stanovanjski problematiki, zakonodaji in upravljanju etažne lastnine.

Rubrika odgovarja na najbolj pogosto vprašanja, izobražuje etažne lastnike o pravicah in dolžnostih bivanja v večstanovanjski stavbi.

S klikom na gumb Potrjujem in dajem privolitev za pošiljanja željenih rubrik na vaš elektronski naslov. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali odgovorno in spoštljivo.

  1. Katere podatke zbiramo: Poleg podatkov v vnosnem polju se bo zabeležil IP-naslov računalnika, iz katerega ste naredili prijavo, nadalje pa se bodo zbirali še časi odpiranja poslanih sporočil.
  2. Kakšen je namen zbiranja: podatke zbiramo za namen pošiljanja e-obvestil NANOVINAH.
  3. Koliko časa bomo podatke zadrževali: V kolikor boste naša obvestila prebirali, bomo vaše podatke hranili dokler ne boste zahtevali izbrisa oziramo dokler se ne boste odjavili.
  4. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo: to lahko naredite tako, da nam pišete na naš email naslov info@nanovinah.si ali kliknete povezavo za odjavo v nogi katere koli e-pošte ali pišete na naslov NANOVINAH, Latkova vas 86a, 3312 Prebold.
  5. S kom bomo vaše osebne podatke delili: vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer.

Za izvajanje avtomatiziranega e-mail marketinga uporabljamo platformo The Newsletter plugin. S prijavo na naše e-obvestila soglašate, da bodo posredovani podatki preneseni v obdelavo tudi lastniku platforme in varovani v skladu z njihovim pravilnikom o zasebnosti in splošnimi pogoji.

ZASEBNE RUBRIKE

Samo za registrirane stanovalce in zaupnike.

Niste PRIJAVLJENI. Do te vsebine lahko dostopajo samo REGISTRIRANI uporabnik spletne strani.

obvestil za blok in sosesko.

aktivnosti upravljanje in vzdrževanja bloka in soseske.